Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Γενικός Χειρουργός

Γεωργιάδης Δημήτριος

Γεωργιάδης Δημήτριος

Γενικός Χειρουργός

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ιατρικής σχολής Ιωαννίνων
Columbia Της Νέας Υόρκης

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Διδυμότειχου
Dudley Road Hospital - Birmingham, Great Britain
Γ’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Αθηνών

Χειρουργικό Ιατρείο

Γενικός χειρουργός λαπαροενδοσκόπος - Ειδικός στη χειρουργική απώλεια βάρους (WLS) και στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική
Ο γενικός χειρουργός Δημήτρης Γεωργιάδης, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, τελείωσε το 44ο Δημοτικό σχολείο καθώς και το Β’ Γυμνάσιο - Λύκειο αρρένων Θεσσαλονίκης με άριστα.
Είναι απόφοιτος της νεοσυσταθείσας ιατρικής σχολής Ιωαννίνων (1980- 1986), και έχει εργαστεί σαν εσωτερικός βοηθός στη χειρουργική κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στην υπηρεσία υπαίθρου στο ακριτικό χωριό Πύθιο στο Διδυμότειχο και σαν εσωτερικός βοηθός στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, όπου αποκτά τις πρώτες του συγκινήσεις στο μαγικό κόσμος της χειρουργικής.
Μετά και την εργασία του Dudley Road Hospital - Birmingham, Great Britain, επιστρέφει στην Ελλάδα το 1988, όπου έως το 1992 ολοκληρώνει την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής στην Γ’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Το 1992 – 1993 ο γενικός χειρουργός Δημήτρης Γεωργιάδης έγινε Πανεπιστημιακός βοηθός - επιστημονικός συνεργάτης της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Σύνδρομο Βραχέος Εντέρου και Επίλυση του με Γαστρικό Σωληνωτό Μόσχευμα», πειραματική μελέτη σε μια σειρά 50 χοίρων.
Το 1993 ακολουθούν σπουδές στο Columbia Της Νέας Υόρκης, ενώ το 1994 επιστρέφει στην Ελλάδα και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στην 5η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Αθηνών.

Σε τι ειδικεύεται ο χειρουργός

Σήμερα ο γενικός χειρουργός Δημήτρης Γεωργιάδης ειδικεύεται στη χειρουργική απώλεια βάρους & τη λαπαροσκοπική χειρουργική. Διατηρεί το ιατρείο του στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να εξασκεί το λειτούργημα του με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον ασθενή. Η επιστημονική ομάδα του ιατρείου είναι άρτια καταρτισμένη και θα είναι κοντά σας σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.