Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Επεμβατικός Καρδιολόγος

Μαμαδάς Γεώργιος

Μαμαδάς Γεώργιος

Επεμβατικός Καρδιολόγος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Τεργέστης
Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης
Α’ Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης
Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης EUROMEDICA

Καρδιολογικό Ιατρείο

Ο ειδικός καρδιολόγος Γιώργος Μαμαδάς γεννήθηκε το 1957 στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Ύστερα από την αποφοίτησή του, το 1983 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Τεργέστης (UNIVERSITA DEGLI STUDI DI TRIESTE), το 1991 έλαβε τον τίτλο του ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Στο ίδιο Νοσοκομείο παρέμεινε μέχρι το τέλος του 1992 και εκπαιδεύτηκε στο αιμοδυναμικό εργαστήριο πάνω στην ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ (στεφανιογραφίες, αγγειοπλαστικές).

Η εκπαίδευση του ολοκληρώθηκε στο αιμοδυναμικό εργαστήριο του Α’ Νοσοκομείου ΙΚΑ Αθηνών καθώς και σε καρδιολογικές κλινικές του εξωτερικού όπου ειδικεύτηκε στις πιο σύγχρονες επεμβατικές μεθόδους.

Σύγχρονες επεμβατικές μεθόδους

Στον ενδοστεφανιαίο υπέρηχο (ivus) (Hospidale San Carlos di Madrid, ομάδα καθηγητού E.Garcia, Μαδρίτη Ισπανίας)
Στην αγγειοπλαστική με προσπέλαση της κερκιδικής αρτηρίας (Νοσοκομείο Onzelieve Rouwe Gasthuis, ομάδα καθηγητού Fed. Kiemeneij, Άμστερνταμ Ολλανδίας).
Στην αγγειοπλαστική με περιστροφική αθηρεκτομή (rotablator) (στην ομάδα του καθηγητού G. Gaul στο Νοσοκομείο της Βιέννης Αυστρίας).
Σε σύνθετες αγγειοπλαστικές και στελέχη (complex lesion) στο Αβελίνο Ιταλίας και στην Τουλούζη Γαλλίας (Clinique Pasteur).
Από τις αρχές του 1993 μέχρι σήμερα ασκεί επεμβατική καρδιολογία συνεργαζόμενος με τις μεγαλύτερες κλινικές της Θεσσαλονίκης (Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης μέχρι το 2001, Διαβαλκανικό Κέντρο μέχρι 2002, EUROMEDICA Κυανούς Σταυρός – Γενική Κλινική μέχρι σήμερα) διενεργώντας στεφανιογραφίες και αγγειοπλαστικές.
Επίσης διενεργεί εμφυτεύσεις μόνιμων καρδιακών βηματοδοτών, θεραπεία της ανθιστάμενης αρτηριακής υπέρτασης διαδερμικά με συμπαθητική απονεύρωση των νεφρικών αρτηριών καθώς και διαδερμικές συγκλίσεις μεσοκολπικών ελλειμμάτων και ανοικτού ωοειδούς τρίματος με εμφύτευση «ομπρέλας».
Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη, οδός Αγγελάκη 9, τηλ. 2310-25.41.00 και Ανδριανουπόλεως 34, Ιατρόπολις τηλ. 2310-43.93.00
Ο Ιατρός έχει συμμετάσχει σε ικανό αριθμό επιστημονικών εργασιών και είναι επίσης μέλος στις παρακάτω Ιατρικές Κοινότητες:
Καρδιολογική Εταιρεία Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος
Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
Ομάδα Εργασίας Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
European Society Of Cardiology (ESC)